Welke betaalmethoden accepteert de WoodTable?

Betalen op woodtable.nl
Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk om een bestelling bij ons te voltooien. Om te betalen op woodtable.nl kun je gebruik maken van:

– iDeal
Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.

– Creditcard
Je kunt betalen met MasterCard, VISA of American Express. Wij werken met een uitgestelde creditcardbetaling. Het bedrag wordt pas afgeschreven als jouw bestelling geleverd is.

– PayPal
PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem dat particulieren en webwinkels gebruiken. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken met jouw PayPal Rekening.

– Bancontact / Mister Cash (België)
Belgische klanten kunnen gemakkelijk betalen met de fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening.

– Losse overschrijving
Wanneer om de één of andere reden de betaling via bovenstaande methoden niet lukt of je kunt geen gebruik maken van de andere aangeboden betaalmethodes dan kun je altijd nog het bedrag overmaken met een reguliere overschrijving op rekeningnummer (IBAN): is NL62ABNA025231856, Q en F Wood B.V. onder vermelding van je ordernummer! Ben je je ordernummer kwijt, dan kun je dit terugvinden als je ingelogd bent op je account. Ook ontvang je een e-mailbevestiging waarin alle gegevens van de door jou geplaatste order zijn opgenomen.